Bu paylaşımı çok konuşuldu! Pınar Altuğ haklı mı?

Bu+payla%C5%9F%C4%B1m%C4%B1+%C3%A7ok+konu%C5%9Fuldu%21;+P%C4%B1nar+Altu%C4%9F+hakl%C4%B1+m%C4%B1?
ABONE OL

Pınar Altuğ, fotoğrafına 'Yüzünüz çok çirkin. Kocanızı yanınızda zorla mı durduruyorsunuz. Yoksa jigolo olarak mı kalıyor' yorumunu yapan takipçisine ateş püskürerek ifşa etti.

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafının altına yapılan çirkin yorumun ardından takipçisini ifşa etti.
 
Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimlerden bir tanesi olan Pınar Altuğ eşi Yağmur Atacan ile arasındaki yaş farkı, kızı Su'yu yetiştirme tarzı, kıyafetleri, değiştirdiği saç rengi ya da modelleri ve fiziksel görüntüsü ile ilgili zaman zaman saygı sınırlarını aşan yorumlar yapan takipçilerine sert cevaplar vermekten çekinmiyor. 
 
Bu cevaplar ile de sık sık gündeme gelen Pınar Altuğ, "Eline telefonunu alan herkes herkesin hayatı için bu kadar fütürsuzca aklına estiği gibi yorumlar yapamaz. Pınar Hanım hadlerini bildiriyor. Ders vermek lazım. Çok haklı" yorumları ile de haklı bulunuyor.
 
Pınar Altuğ, dün de paylaştığı bir fotoğrafta kendisi için 'çirkin' eşi Yağmur Atacan için de 'jigolo' ifadelerini kullanan bir takipçisini ifşa etti. Takipçisinin fotoğrafını Instagram'ın story bölümünden paylaşan Pınar Altuğ, "Ne desem bilemedim" notunu düştü.
 
Takipçisinin kilolu ve makyajsız olması nedeniyle mesajıyla kendisi de takipçisine "çirkin" demiş gibi olan Pınar Altuğ için bu sefer farklı yorumlar yapıldı.
 
Bazı sosyal medya kullanıcıları Pınar Altuğ'u haklı bularak "Sen yaparsan başkası da sana yapar. Kimseye bunu demeye hakkı yoktu. Pınar Altuğ susmayarak, altta kalmayarak en doğrusunu yapıyor" yorumları yaparken, bazı kullanıcılar ise "Pınar Altuğ tamamen haksız diyemem ama bu paylaşımı ile de o insanın yaptığının aynısını yapmış oldu. Ne farkı kaldı ki" yorumunda bulundu. 
twitter takip