Birce Akalay'dan hakkındaki haberler için gazetecilere tepki: 'Sinirlenmiş olmam doğal değil mi?'

Birce+Akalay%E2%80%99dan+hakk%C4%B1ndaki+haberler+i%C3%A7in+gazetecilere+tepki:+%E2%80%99Sinirlenmi%C5%9F+olmam+do%C4%9Fal+de%C4%9Fil+mi?%E2%80%99
ABONE OL

Ünlü oyuncu Birce Akalay, hakkında çarpıtılarak haber yapıldığını söyleyerek gazetecilere tepki gösterdi.

Şu sıralar Star TV ekranlarında yayınlanan  Babil dizisinde rol alan ünlü oyuncu Birce Akalay bugün hakkında çıkan haberler nedeniyle magazin muhabirlerine tepki gösterdi.
 
Bugün bazı gazete ve internet sitelerinde; Etiler'de görüntülenen Birce Akalay'ın eldiven ve maskesiz sokağa çıktığı ve kendisini görüntüleyen gazetecilere de "Evime dönmeme izin vermiyorsunuz” diye çıkıştığı yönünde haberler yer aldı.
 
Gazetecilere karşı sert davrandığı ve koronavirüs salgınına karşı tedbirsiz bir şekilde sokağa çıktığı haberleri için bir açıklama yapan Birce Akalay, olayın haber değeri taşıması için çarpıtıldığını söyledi ve gazetecilerin kendisini uzun süre araçla takip ettiğini ifade etti.
 
Gazetecilerin kendisini takip ettiği için evine gidemediğini belirten Birce Akalay, dışarıya market alışverişi için çıktığını ve maske-eldiven gibş kurallara da uyduğunu belirtti.
 
Akalay, gazetecilere tepkisini; "Eh benim güzel kardeşim.Sırf maskesiz eldivensiz parmakla göseterlim haber olsun diye bu yaptığın yalan ya da eksik haber güzel mi oldu. Biz herkese örnek olmaya gayret ederken" diyerek gösterdi.
 
Birce Akalay Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
 
Hiçbir magazin muhabirine bugüne kadar sinirlensem de kabalık etmedim.Bugün haftalardır hepimiz #evdekal derken tüm kurallara uyarak çıktığım bir market alışverisi sonrasında yaşadıklarımı haber niteliği taşısın diye çarpıtmış magazin editörü ve muhabir dostlarımı düzeltiyorum.
Gündem bu kadar önemliyken bunu yazmaktan dolayı son derece rahatsızım fakat yanlış bir algının oluşmasını istemiyorum.
Tüm karantina kurallarına (maske - eldiven )harfiyen uyarak market alışverişimi yaptım.Fakat sizler sokakta olmanıza rağmen 1 kişi hariç korunmuyordunuz.
Beni karantina günlerinde Harbiye’den Baltalimanı’na kadar araçlarınızla takip ettiniz.Bu takip evime kadar sürer mi diye evime gidemedim.Haliyle biraz sinirlenmiş olmam doğal değil mi?
Sosyal mesafe kurallarını çiğnemek suretiyle sizleri kırmamak için camımı açtım,konuştuk.
Sizlere stresimizin ortak olduğunu,sizi hiçbir zaman kırmamaya çalıştığımı ve bu durumun sizler için de bu şekilde tehlikeli ve anlamsız olduğunu söyledim.Kameramız bozulmuş çekemedik dediniz,buyrun tamam dedim. Sizinle yolun ortasında trafik kurallarını hiçe sayarak konuştum.
Eh benim güzel kardeşim.Sırf maskesiz eldivensiz parmakla göseterlim haber olsun diye bu yaptığın yalan ya da eksik haber güzel mi oldu. Biz herkese örnek olmaya gayret ederken. Neyse işin özü bu.Sizleri meşgul ettim özürler...
 
twitter takip