Bir ayrılık haberi de Cumhuriyet TV'den!

Bir+ayr%C4%B1l%C4%B1k+haberi+de+Cumhuriyet+TV%E2%80%99den%21;
ABONE OL

Gazeteci Serhat Doğan'ın Cumhuriyet gazetesiyle yolu ayrıldı...

Cumhuriyet gazetesine bağlı olarak yayın yapan Cumhuriyet TV'nin kuruluşundan beri sorumlusu olan gazetedci Serhat Doğan, ani bir kararla gazeteden ayrıldı.

Cumhuriyet’in dijital dönüşümünde önemli bir paya sahip olan gazeteci Doğan, iki yıldır yaptığı haberler ve hazırladığı özel programlarla özellikle genç kuşağı Cumhuriyet ile buluşturmaya çalıştı. Gazete yönetimiyle konuşan Doğan, kurumdan ayrılmak istediğini belirtti. 1 Mart 2021 tarihi itibariyle de yollarını ayırdı.

Doğan, ayrılık haberini Twitter'dan şu sözlerle duyurdu:

“Bugu¨n itibariyle yaklas¸ık iki yıldır c¸alıs¸tıgˆım, bizzat Ulu O¨nderimiz Atatu¨rk’u¨n direktifiyle 97 yıl o¨nce kurulan Cumhuriyet gazetesinden ayrılıyorum. Vakıf Bas¸kanı Alev Cos¸kun ve Bas¸kan Vekili Adnan Aslan’a c¸ok tes¸ekku¨r ederim. Bu su¨rec¸te harika dostluklar edindim. C¸ok sevdigˆim usta yo¨netmen Tarkovski’nin bir so¨zu¨ ile bitiriyorum. Tarkovski “Yo¨netmenlik meslegˆini u¨c¸ ayda o¨gˆretebilirim ama bu onu sanatc¸ı yapmaz” der. Takipc¸ilerimize sonsuz tes¸ekku¨rler. Unutmadan habercilik yapmaya devam edecegˆim c¸u¨nku¨ tek bildigˆim is¸ bu...” 

twitter takip