Binali Yıldırım'dan 'İsmail Küçükkaya' cevabı: 'Vız gelir tırıs gider'

Binali+Y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m%E2%80%99dan+%E2%80%99%C4%B0smail+K%C3%BC%C3%A7%C3%BCkkaya%E2%80%99+cevab%C4%B1:+%E2%80%99V%C4%B1z+gelir+t%C4%B1r%C4%B1s+gider%E2%80%99
ABONE OL

İBB Başkan adayı Binali Yıldırım, rakibi Ekrem İmamoğlu ile birlikte katılacağı ortak canlı yayını yönetecek İsmail Küçükkaya ile ilgili bir vatandaşın yorumuna 'Vız gelir tırıs gider' cevabını verdi.

23 Haziran'da yenilenecek olan seçimlerde AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak yarışan Binali Yıldırım bugün İSTOÇ esnafı ile buluştu.

Seçimle ilgili vaatlerinden söz eden Binali Yıldırım Pazar günü, CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu bir araya geleceği ve İsmail Küçükkaya'nın yöneteceği ortak canlı yayın hakkında da konuştu.

Canlı yayın için "Pazar günü bir televizyon programında İstanbul için, milletimiz için, ülkemiz için düşüncelerimizi 82 milyon vatandaşımızla paylaşacağız" diyen Yıldım'a bir vatandaş "Başkanım İsmail Küçükkaya taraf" karşılığını verdi. 

Yıldırım vatandaşın bu tepkisinin üzerine "Kim olursa olsun vız gelir tırıs gider. Önemli değil. Hiç kimse hiçbir bahanenin arkasına sığınmasın. Elhamdülillah alnımız ak başımız dik" dedi. 

twitter takip