Berna Laçin'den 'reklamlarını yayınlamıyoruz' diyen Turkuvaz Medya'ya: 'Bu defa çizgi çok aşıldı...'

Berna+La%C3%A7in%E2%80%99den+%E2%80%99reklamlar%C4%B1n%C4%B1+yay%C4%B1nlam%C4%B1yoruz%E2%80%99+diyen+Turkuvaz+Medya%E2%80%99ya:+%E2%80%99Bu+defa+%C3%A7izgi+%C3%A7ok+a%C5%9F%C4%B1ld%C4%B1...%E2%80%99
ABONE OL

Berna Laçin, bugün yayınladığı bir haber ile kendisini hedef gösteren ve reklamlarını yayınlamayacağını söyleyen Turkuvaz Medya için bir açıklama yaptı. Laçin, suç duyurusunda bulunacağını ifade etti.

Ünlü oyuncu ve sunucu Berna Laçin kendisine çeşitli suçlar yönelterek hedef gösteren Turkuvaz Medya Grubu'na cevap verdi.
 
Yaptığı muhalif açıklamalar nedeniyle iktidara yakın medya tarafından sık sık eleştirilip, hedef tahtasına oturtulan oyuncu Berna Laçin bugün Turkuvaz Medya'nın gündemindeydi.
 
Turkuvaz Medya Grubu, yayınladığı bir açıklama ile Berna Laçin'inden 'baş örtüsü düşmanı’, ‘Medine’ye hakaret eden’ ve ‘provokasyon peşinde koşan bir kişilik’ olarak söz etti ve Laçin'in yer aldığı reklamlara kurumlarında yer vermeyeceklerini belirtti.
 
Turkuvaz Medya açıklamasında; "Dahası, toplumun geniş bir kesiminin tepkisini çeken Berna Laçin ismi üzerinde ünlü markaların bu kadar ısrarcı olmasına da bir anlam veremiyoruz" gibi ifadeler kullandı. Ayrıca, Berna Laçin'i başörtüsü yasağını savunmakla suçladı.
 
Berna Laçin ise; Turkuvaz Medya'nın bu suçlamalarına Twitter hesabından yayınladığı açıklamalarla cevap verdi.
 
Laçin, suç duyurusunda bulunacağını belirterek Turkuvaz Medya'nın hakkındaki yaptığı suçlamaların yalan olduğunu ifade etti.
 
Ünlü oyuncu, başörtüsü yasağını savunmasının ise iftira olduğunu söyledi. 
 
Laçin, kadınların özgür seçimlerinden yana taraf olduğunu söyleyerek, "Çok yalan,saptırma haberle karşılaştım ama bin yıl önce kalkmışBaşörtü Yasağı”nı desteklemek gibi saçma ve uydurma bir suçlama karşısında ben bile şaşırdım. Kötülük ve yalan sınır tanımıyor. Pek aldırmam normalde ama bu defa çizgi çok aşıldı" dedi.
 
Berna Laçin, açıklamasının devamında Turkuvaz Medya'nın üç gün önce düzenlenen basın toplantısına katıldığını belirterek bugün ortada birşey yokken geçmişe dönük mesnetsiz iddialarda bulunduğunu söyledi.
 
Suni gündemin bir parçası olmak istemediğini de belirten Laçin " Konuyu kapatıyorum ve hukuka başvuruyorum" diyerek açıklamasını sonlandırdı. 
 
Berna Laçin'in açıklaması şöyle:
 
Bu açıklama ile ilgili suç duyurusunda bulunacağımı kamu oyuna bildiririm! Hakkımdaki suçlamaların tamamı yalandır!
 
Başörtüsü yasağını desteklediğime dair uydurma iddia, kamuyu aldatmak ve iftira atmaktır!
Not: Benimle ilgili  tek bir mahkeme, suç, ceza ve soruşturma yoktur.
 
Sadece başörtüsü değil her konuda özgürlükten taraf durduğum ortadadır. Başörtüsü ile ilgili her fırsatta kadınların özgür seçimlerinden yana olduğunu dile getirdim. Bugüne kadar böyle çirkin bir dedikodu ve iftira ile hiç karşılaşmadım. @TurkuvazMedyaHR  derhal tekzip etmelidir!
 
Çok yalan,saptırma haberle karşılaştım ama bin yıl önce kalkmış “Başörtü Yasağı”nı desteklemek gibi saçma ve uydurma bir suçlama karşısında ben bile şaşırdım. Kötülük ve yalan sınır tanımıyor. Pek aldırmam normalde ama bu defa çizgi çok aşıldı!
 
3 gün önce basın toplantıma katılan,yeni projemin haberini haberi yapan,beni yayınlayan Sabah-ATV Türkuvaz M.Bugün ortada hiçbir şey yokken,geçmişe dönük iftira ve mesnetsiz iddialarda bulunmuştur. Bu suni  gündemin parçası olmamak için konuyu kapatıyorum ve hukuka başvuruyorum.
 
TURKUVAZ MEDYA BERNA LAÇİN HAKKINDA ŞU AÇIKLAMAYI YAPMIŞTI!
 
Sosyal medya paylaşımları ile toplumun milli ve manevi duygularını rencide edici açıklamalar yapan ve sayısız provokasyona imza atan sunucu Berna Laçin, hala bazı markaların ekran yüzü olarak TV kanallarında, gazetelerde ve internet sitelerinde boy göstermeye devam ediyor. 
 
Toplumun kutsal değerlerine saygısı olmayan ve her fırsatta bu değerlere hakaret etmekten çekinmeyen Berna Laçin’in ünlü markaların erkan yüzü olarak ulusal medya kuruluşlarında boy göstermesini kabul etmiyoruz. Bu nedenle Turkuvaz Dijital Medya
Grubu olarak, Berna Laçin’in yer aldığı hiçbir reklama yayınlarımızda yer vermeyeceğimizi açıklamakta fayda görüyoruz.
 
İslamın kutsal şehirlerinden Medine'ye dil uzatan, Elazığ depremi gibi tüm Türkiye'nin kenetlendiği bir doğal afette bile provokasyon yapmaktan çekinmeyen, 30 bin askerimizi şehit eden teröristlere gerilla diyen, Türkiye'de bir dönem bir çok acıların yaşanmasına neden olan başörtüsü yasağını savunan sunucu Berna Laçin'in hala TV ekranlarında boy göstermesini şaşkınlıkla karşılıyoruz. 
 
Dahası, toplumun geniş bir kesiminin tepkisini çeken Berna Laçin ismi üzerinde ünlü markaların bu kadar ısrarcı olmasına da bir anlam veremiyoruz. Türk toplumunun değer yargılarına saygı gösteren bir kurum olarak bundan sonra Berna Laçin'in yer aldığı hiçbir reklamı yayınlamayacağımızı bir kez daha açıklamakta fayda görüyoruz.
twitter takip