Barış Yarkadaş'tan Taha Dağlı'ya tepki: Seni Cavit Çağlar'a kim önerdi?

Bar%C4%B1%C5%9F+Yarkada%C5%9F%E2%80%99tan+Taha+Da%C4%9Fl%C4%B1%E2%80%99ya+tepki:+Seni+Cavit+%C3%87a%C4%9Flar%E2%80%99a+kim+%C3%B6nerdi?
ABONE OL

Gazeteci Barış Yarkadaş, Kanal 7 ve Ülke TV Dış Haberler Müdürü Taha Dağlı'nın, kısa sürede kapanan Olay TV hakkında yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

Gazeteci Barış Yarkadaş, Olay TV'nin yayına başladıktan 26 gün sonra kapatılmasının ardından konuşan Kanal 7 ve Ülke TV Dış Haberler Müdürü Taha Dağlı'nın açıklamalarına tepki gösterdi.

Olay TV'nin başına getirilmek istenen isim konuştu: 'Cavit Çağlar kandırıldığını söyledi'Olay TV'nin başına getirilmek istenen isim konuştu: 'Cavit Çağlar kandırıldığını söyledi'

Dağlı'nın açıklamasında ifade ettiği, "Olay TV meselesinde Cavit Çağlar’a 'liste yollandı', 'kayyım atanmaya çalışıldı' gibi iddialar var. Ben Cavit Bey'in beni arayıp, bizzat kendisinin davet etmesi üzerine ofisine gittim. Bir dizi görüşmemiz oldu. Kendisi Olay TV’nin yayın politikasından son derece rahatsız olduğunu, aslında böyle bir yayın arzu etmediğini ama en baştan müdahale etmediğinden dolayı maalesef işin bu noktaya geldiğini, bir nevi kandırıldığını söyledi" sözlerine tepki gösteren Yarkadaş, "Seni Cavit Çağlar'a kim önerdi" diye sordu.

"DÜRÜSTSEN AÇIKLA"

Yarkadaş, Cavit Çağlar'ın Dağlı'nın isminin önerildiği söylemlerine yönelik, şunları söyledi:

"KANAL 7 yetmemiş, aynı çizgiye OLAY'ı da çekmeye çalışmış. Cavit Çağlar kendisini niye aramış? Kim tanıştırmış Çağlar'la? İsmini kimin önerdiğini niye söylemiyorsun peki? Dürüstsen açıkla!"

twitter takip