Barış Yarkadaş: Konuştuğum tüm CHP’liler, 'Kılıçdaroğlu bu randevu talebine olumlu yanıt vermeyecek' diyor

Bar%C4%B1%C5%9F+Yarkada%C5%9F:+Konu%C5%9Ftu%C4%9Fum+t%C3%BCm+CHP%E2%80%99liler,+%E2%80%99K%C4%B1l%C4%B1%C3%A7daro%C4%9Flu+bu+randevu+talebine+olumlu+yan%C4%B1t+vermeyecek%E2%80%99+diyor
ABONE OL

Korkusuz yazarı Barış Yarkadaş, Cengiz İnşaat'ın sahibi Mehmet Cengiz'in, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'yla görüşme talebini partinin genel merkezine sordu.

Korkusuz gazetesi köşe yazarı Barış Yarkadaş, bugünkü yazısında TV100'de Ertuğrul Özkök'ün sorularını yanıtlayan Cengiz İnşaat'ın sahibi Mehmet Cengiz'in, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme talebini dile getirmesinin ardından bu konuyu partinin genel merkezine sorduğunu ve aldığı yanıtı aktardı. Yarkadaş, konuştuğu tüm CHP'lilerin, Kılıçdaroğlu'nun bu talebe olumlu yanıt vermeyeceğini aktardığını belirtti.

Yarkadaş'ın bugünkü yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Herkes Ertuğrul Özkök’ün TV 100’deki ‘çete’ yorumunu konuşurken, ben de CHP Genel Merkezi koridorlarında dolaştım. Mehmet Cengiz’in Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek istemesine ilişkin talebini yinelemesi üzerine CHP Genel Merkezi’ndeki havayı kokladım. Konuştuğum tüm CHP’liler “Sayın Genel Başkan bu randevu talebine olumlu yanıt vermeyecek’’ dedi."

twitter takip