Babil dizisinin oyuncuları ve Cem Yılmaz'dan 'Ozan Güven' açıklaması!

Babil+dizisinin+oyuncular%C4%B1+ve+Cem+Y%C4%B1lmaz%E2%80%99dan+%E2%80%99Ozan+G%C3%BCven%E2%80%99+a%C3%A7%C4%B1klamas%C4%B1%21;
ABONE OL

Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla gündemden düşmeyen Ozan Güven hakkında Babil dizisinin oyuncuları ve Cem Yılmaz'dan da bir açıklama geldi!

Son iki gündür sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği haberleriyle gündemden düşmeyen oyuncu Ozan Güven hakkında yakın arkadaşı Cem Yılmaz ve rol aldığı 'Babil' dizisinin oyuncularından da açıklama geldi.
 
Sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz, oyuncu sevgilisi Ozan Güven'den kendisini darp ettiği iddiasıyla şikayetçi olmuştu. Ozan Güven de, esas kendisinin yaralandığını söyleyerek Bulutsuz'dan şikayetçi olmuştu. İkili birbirleri hakkında uzaklaştırma kararı aldırmıştı.
 
Ozan Güven ayrılmak istediği için Deniz Bulutsuz'un kendisini rezil etmekle tehdit ettiğini iddia ederken, Deniz Bulutsuz ise bir saatten fazla süren fiziksel şiddet yaşadığını öne sürmüştü.
 
Ozan Güven kadına şiddet uyguladığı iddiasıyla büyük tepki  çekerken sosyal medyada yapılan yorumlarda; vatandaşlar ünlü oyuncuyu bundan sonra ekranlarda görmek istemediklerini ve ona iş vermeye devam eden yapımcıların da şiddet suçuna ortak sayılacaklarını ifade ediyor.
 
Ozan Güven tepkilerin hedefi iken en çok yakın arkadaşı olan komedyen Cem Yılmaz ve Babil dizisinin oyuncularından gelecek tepkiler merak edilmişti.
 
Suskunluğunu koruduğu için eleştirilen Cem Yılmaz'dan bir açıklama geldi. Cem Yılmaz, kadına şiddet olayının bir tarafı olamayacağını ve çok üzgün olduğunu ifade ederek şu açıklamayı yaptı:
 
Sevgili arkadaşlar. Kadına şiddet meselesinin “tarafı” olmak diye bir duruşum söz konusu bile değildir.Bu konu tartışmaya kapalı bir konudur. Arkadaşım üzerinden “Sen de bir şey söyle” isteğinizi anlamakla beraber, konu hakkında cok üzgün olmak dışında bir halim yoktur.Yapmayın.
 
Sosyal medya üzerinden,bu meseleyi yazmak çizmek istememek ile başka çirkin duyguları,düşünceleri karıştırıp bu sefer siz linç kazanı kaynatıyorsunuz. Hersey birbirine giriyor. Çok üzgünüm.
 
 
BABİL DİZİSİNİN KADIN OYUNCULARINDAN DA AÇIKLAMA GELDİ!
 
Ozan Güven'in rol aldığı 'Babil' dizisinin oyuncularından Aslı Enver, Nur Fettahoğlu ve Birce Akalay da konuyla ilgili birer açıklama yaptı.
 
Enver ve Fettahoğlu açıklamalarında; Ozan Güven'in ya da Deniz Bulutsuz'un adını kullanmadan şiddete karşı olduklarını ifade ettiler...
 
 
Birce Akalay ise şunları yazdı:
 
Kadın’a şiddet asla onaylanamaz. Hele ki bildiğimiz,gördüğümüz, bizzat yaşadığımız onca acıdan sonra. Bugün yıllardır tanıdığım ve benimle aynı düşüncelerde olduğundan emin olduğum arkadaşım Ozan’ın yaşadığı ve yaşattığı bu acıdan,gördüklerim ve duyduklarımdan son derece üzgünüm...
 
Twitter herkesin özgürce düşüncelerini dile getirdiği bir mecra.Benim için de farksız inanın. Ancak böyle bir vaziyet dostunuzun başına geldiğinde yaşadığınız şokla insan sözlerini nasıl seçeceğini bilemiyor. Tek söyleyebileceğim şaşkın ve herkes için sonsuz üzgün olduğumdur.
 
twitter takip