Ayşegül Atik son yolculuğuna uğurlandı!

Ay%C5%9Feg%C3%BCl+Atik+son+yolculu%C4%9Funa+u%C4%9Furland%C4%B1%21;
ABONE OL

Dün hayatını kaybeden usta sanatçı Ayşegül Atik bugün toprağa verildi.

Bir süredir tedavi gördüğü kanser hastalığı nedeniyle dün hayatını kaybeden usta tiyatro ve dizi oyuncusu Ayşegül Atik son yolculuğuna uğurlandı.
 
1,5 aydır hastanede kanser tedavisi gören Ayşegül Atik dün hayata veda etmişti. Atik'in ölümü sanat dünyasında üzüntüyle karşılanırken, usta sanatçının cenazesi bugün kaldırıldı.
 
Atik son yolculuğuna Erenköy Galip Paşa Camisi'nden uğurlandı. Atik, burada öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Maltepe Başıbüyük mezarlığına defnedildi.
 
Cenaze törenine Ayşegül Atik'in eşi Ali Atik, çocukları Alper ile Aden ve aile üyelerinin yanı sıra; CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile sanatçı Işıl Yücesoy da katıldı.
 
Annesinin 2-3 sene hastalıkla mücadele ettiğini ve bu sürecin son 1,5 ayını hastaneden geçirdiğini anlatan Alper Atik, "Söyleyecek bir şey yok. 45 günlük bir hastane sürecimiz oldu. İki kardeşiz. Biz yanındaydık. Zaten kanser hastasıydı ve sıkıntılı bir süreçti ama mutluydu. Diz dize el ele geçirdik. Tam böyle kötü olduğu gün yoğun bakıma alındı. Pazartesi vefat etti. Tek isteği çekmeyeyim istiyordu. Üzgünüz çok önemli bir insanı kaybettik bizim çok önemli biliyorum ama hayatına bir kere girmemiş sadece televizyondan görmüş insanlar, ailenin bir ferdi gibiydi. Allah çektirmedi. Öyle de dua ettim" dedi.
 
Ayşegül Atik hafızalara 1980'li yıllarda rol aldığı ve alışverişlerde fiş almanın önemine değinen "Önce alışveriş sonra fiş" sloganlı reklam filmiyle kazınmıştı. Atik, rol aldığı tiyatro oyunlarının yanı sıra son yıllarda ise 'En Son Babalar Duyar' dizisiyle akıllarda yer etmişti. 
 
twitter takip