Armağan Çağlayan'ın programındaki bu sözlere büyük tepki! Cinayet işlediğini anlattı!

ABONE OL

Yapımcı Armağan Çağlayan'ın YouTubu üzerinden yayınlanan programına konuk olan Şanzel Çetin'in bir doktoru öldürdüğünü anlattığı anlar büyük tepkilere neden oldu.

“Çatlak Şanzel” ismiyle tanınan şarkıcı Şanzel Çetin'in program yapımcısı Armağan Çağlayan’ın YouTube’daki 'Gör Beni' programında bir doktoru öldürdüğünden söz ettiği anlar büyük tepkilere yol açtı. 
 
Şanzel, Armağan Çağlayan'ın programında yanlış tedavi uygulayarak babaannesinin ölümüne neden olduğunu söylediği bir doktoru öldürdüğünden söz etti.
 
"Sağlık çalışanlarına şiddet deniliyor. O şekilde görmesinler" diyerek işlediği cinayeti anlatan Şanzel Çetin, 7 sene 2 ay hapis yattığını ifade etti.
 
Çetin, "Babaannem yanlış ameliyatla vefat etti ve babaannemi öldüren doktoru öldürdüm. 7 sene 2 ay 10 gün cezaevinde yatarak kurtuldum, ondan sonra da alışkanlık yaptı. Birkaç kere de yaralamadan cezaevine girdim" ifadelerini kullandı.
 
Armağan Çağlayan'ın bu sözlere kahkaha atarak karşılık vermesi ise sosyal medyada büyük tepki çekti. 
 
Armağan Çağlayan ve Çatlak Şanzel etiketleri Twitter gündeminin ilk sıralarında bulunuyor. Kullanıcılar, cinayetin basit bir eylem gibi anlatıldığını vurgulayarak programa tepkilerini gösteriyor.
 
Özellikle sağlık çalışanlarının risk altında ve yoğun olarak çalıştığı pandemi günlerinde doktorlara  yönelik bu sözler sağlık personellerinin tepkisini çekti.  Hukukçu olan Armağan Çağlayan’ın Twitter hesabında programla ilgili paylaşıma birçok tepki geldi.
 
twitter takip