Ali Türkşen ve Fatih Altaylı arasında yayına katılma polemiği: 'Habertürk doğru bir yayın yapma çabası içinde '

Ali+T%C3%BCrk%C5%9Fen+ve+Fatih+Altayl%C4%B1+aras%C4%B1nda+yay%C4%B1na+kat%C4%B1lma+polemi%C4%9Fi:+%E2%80%99Habert%C3%BCrk+do%C4%9Fru+bir+yay%C4%B1n+yapma+%C3%A7abas%C4%B1+i%C3%A7inde+%E2%80%99
ABONE OL

Ali Türkşen'in Habertürk yayınına katılmak istememesi üzerine bir paylaşım yapan Fatih Altaylı'ya, Türkşen'den 'Keşke siz de gazetecilik çizginizi sürdürebilseydiniz' cevabı geldi.

Emekli SAT Komandosu Ali Türkşen, dün Habertürk kanalına yaptığı eleştiriye karşılık bir paylaşım yapan Fatih Altaylı'ya cevap verdi.
 
Ali Türkşen dün Twitter hesabından bir açıklama yaparak, Habertürk kanalının 15 Temmuz yayını için kendisini aradığını ve kendisinin "Ülkenin bugün geldiği duruma olan katkılarınızdan dolayı canlı yayına katılmak istemiyorum" dediğini ifade etmişti.
 
 
Türkşen'in bu sözlerine karşılık Habertürk programcısı ve yazarı Fatih Altaylı'dan geldi. Altaylı herhangi bir yorum yapmadan,
Türkşen'in 2016 yılında katıldığı bir yayının videosunu paylaştı.
 
Türkşen de, bu paylaşıma "Sayın Fatih Altaylı tepkim şahsınıza değil kanalınıza. Keşke siz de Kardak krizi sonrası kırmızı montunuzla botumuza atlayıp başımızı belaya soktuğunuz gazetecilik çizginizi sürdürebileceğiniz bir kanalda yayın yapsaydınız. Saygılarımla. (Bu videolar dört yıl öncesine aittir)" cevabını verdi.
 
 
Fatih Altaylı ise bunun üzerine yeni bir cevap vererek, hem kendisinin çizgisini sürdürmeye çalıştığını, Habertürk'ün de doğru bir yayın yapma çabası içinde olduğunu ifade etti. 
 
"Ben sadece daha önce geldiğiniz bir kanalda o günden bu yana bir değişiklik olmadığı halde niye boykot ettiğiniz öğrenmek için rahatsız etmiştim" diyen Altaylı'ya, Türkşen "Estağfurullah rahatsızlık olmaz. O günden bugüne aynı yayın çizgisini sürdürdüğünüz görüşü de sizin fikrinizdir. Saygı duyarım" cevabıyla karşılık verdi.
 
 
twitter takip