AKP'li vekilin oğlu, doktorların ulaşamadığı koronavirüs test kitleriyle sipariş topluyor!

AKP%E2%80%99li+vekilin+o%C4%9Flu,+doktorlar%C4%B1n+ula%C5%9Famad%C4%B1%C4%9F%C4%B1+koronavir%C3%BCs+test+kitleriyle+sipari%C5%9F+topluyor%21;
ABONE OL

Murat Sancak'ın koronavirüs test kitlerini denerken çekilen videosuna gelen tepkiler sürerken, şimdi de AKP'li vekilden yılın sağlık skandalı niteliğinde bir paylaşım geldi...

Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz sosyal medya hesabından çok ciddi bir iddia ortaya attı.
 
Dün vatandaşlara yeterli sayıda Koronavirüs testi yapılmadığı tartışmalarının ışığında, Sancak grubunun sahibi Ethem Sancak’ın yeğeni ve MT Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak’ın, test kitlerini kullanırken görüldüğü videoyu paylaşan Özkiraz bugün de AKP’li bir milletvekilinin oğlunun test kiti siparişi aldığı görüntüleri paylaştı.
 
 
 
Özkiraz AKP Kayseri Milletvekili İsmail Tamer’in oğlu Namık Tamer’in sipariş aldığı görüntüleri; “Milletvekili oğlu bu testleri nereden buldu? Dün sayın bakan gereken yapılacak demişti. Bakalım bu sefer gereken yapılacak mi?” sözleriyle paylaştı.
 
Özkiraz daha sonra “Ak Parti Kayseri milletvekili @mvitamer’in oğlu Namık Tamer, doktorlarimizin bile bulamadığı bu korona test kitlerini nereden buldu. Hem cevabını istiyoruz hem hesabını” dedi.
 
İŞTE, İSMAİL TAMER’İN OĞLUNUN INSTAGRAM HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIM: 
twitter takip