AKP'li Özlem Zengin'den cezaevindeki bebekli kadınlara: Bu insanlar artık talimatla bebek sahibi oluyorlar

AKP%E2%80%99li+%C3%96zlem+Zengin%E2%80%99den+cezaevindeki+bebekli+kad%C4%B1nlara:+Bu+insanlar+art%C4%B1k+talimatla+bebek+sahibi+oluyorlar
ABONE OL

AKP'li Özlem Zengin'den tepki toplayacak bir açıklama daha geldi.

AK Parti Grup Başkanvekili Tokat Milletvekili Özlem Zengin'in "Onurlu, ahlaklı kadın, çıplak aramaya uğradıysa bunu söylemek için bir yıl beklemez" sözleri büyük tepki toplamıştı. Zengin, şimdi de Ülke TV'de yaptığı açıklamada, cezaevindeki kadınlardan 'bunlar' diye bahsederek; talimatla bebek sahibi olduklarını iddia etti.

"Talimatla bebek sahibi oluyorlar. Bebekli kadınlar cezaevindeler demek için"

Zengin açıklamasında şu ifadelerini kullandı:

"Talimatla (çıplak aramanın gündeme getirilmesiyle ilgili) hareket ediyorlar. Bugün geldiğimiz noktada şunu yapıyorlar. Bu insanlar talimatla artık bebek sahibi oluyorlar.

Şey için bakın hamile kadınlar tutuklanıyor, bebekli kadınlar cezaevindeler demek için. Talimatla bir buçuk yıl sonra akılları başlarına geliyor. Ben arkadaşlarıma şimdi soruyorum elinizi vicdanınıza koyun.

Bir şey sizi rahatsız ettiyse hiç olmazsa oradaki insana yapma demez misiniz, avukatınıza bana bunu yaptılar demez misiniz? Bunu söylemek için nasıl insan bekler? Bugün gelinen notada da başörtüsü ve çıplak kelimesini yan yana getirerek inançlarımıza derinlemesine zarar vermek istiyorlar."

Ne olmuştu?

Uşak'ta cezaevinde çıplak arama yapıldığı iddialarını reddeden Özlem Zengin, "Onurlu kadın, ahlaklı kadın bir sene beklemez. Bu, kurgusal bir harekettir ve biliyoruz ki size bir 'Aferin" geldi. Hapisteki bu çıplaklıkla alakalı mevzuyu başlatan FETÖ'cü kadınlara bekledikleri yerden bir takdirname geldi" demiş tepki toplamıştı.

twitter takip