AK Parti eski milletvekili'den yeni iddia! Uğur Dündar bu nedenle mi çekildi?

AK+Parti+eski+milletvekili%E2%80%99den+yeni+iddia%21;+U%C4%9Fur+D%C3%BCndar+bu+nedenle+mi+%C3%A7ekildi?
ABONE OL

AK Parti eski milletvekili Feyzi İşbaşaran, kamuoyunda günlerdir gündemde olan Binali Yıldırım- Ekrem İmamoğlu yayınında moderatörlük yapmama kararı alan Uğur Dündar ile ilgili yeni bir iddia ortaya attı.

AK Parti eski milletvekili Feyzi İşbaşaran, kamuoyunda günlerdir gündemde olan Binali Yıldırım- Ekrem İmamoğlu yayınında moderatörlük yapmama kararı alan Uğur Dündar ile ilgili yeni bir iddia ortaya attı.

Feyzi İşbaşaran'ın Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, programın canlı değil önceden çekilip banttan yayınlanmasını istemiş, Uğur Dündar da "Bu önerdiğiniz açık oturum değil, banttan yayınlanacak bir açık oturumun moderatörlüğünü yapmam" diyerek çekilme kararı almış.

İşbaşaran bu konuyla ilgili kaynağının da Uğur Dündar değil AK Parti içinden birisi olduğu bilgisini de paylaştı...

İşbaşaran'ın açıklamaları şu şekilde:

Kulis bilgisi: Erdoğan, Ekrem İmamoğlu /Binali Yıldırım arasında yapılacak açık oturumun canlı değil, programın önceden çekilip banttan yayınlanmasını istemiş.

Uğur Dündar da, bu önerdiğiniz açık oturum değil, banttan yayınlanacak bir açık oturumun moderatörlüğünü yapmam demiş.
Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasında yapılacak açık oturumun moderatörünün Uğur Dündar olacağını ilk ben yazdım. 5-6 saat sonra Binali Yıldırım açıkladı.
 
AKP’deki kaynağım bunu bana söylemişti Ben de, bunun çok doğru olacağını belirttim. Sayın Dündar birikimi, tecrübesi ile iyi yönetir dedim.
 
AKP’deki kaynağım, açık oturumun TRT 1’de olacağını söylemişti. Sayın Uğur Dündar dün akşam moderatörlüğü kabul etmeyeceğini açıklayınca, AKP’deki kaynağıma nedenini sordum.
 
Kaynağım: Açık oturum TRT’de olmayacak, özel bir stüdyo ayarlıyoruz. Buna ne gerek var, TRT Gayet iyi...
 
Haber kaynağım: Açık oturumdan sonra, isteyen TV’lere bant yayınını vereceğiz.
 
Sayın Dündar’a bu söylediniz mi? Hayır kendisine sormadık, muhatabımız olan CHP yetkilisine ileteceğiz.  
 
Sayın Uğur Dündar’ın açıklamasını okudum, endişelerini haklı buluyorum. Ayrıca, benim haber kaynağım Sayın Dündar değil. Sayın Dündar söyleyeceklerini kendisi söyleyecek tecrübeye, cesarete sahip.
 
twitter takip