Ahmet Hakan'dan flaş açıklama! Hürriyet artık basılmayacak mı?

Ahmet+Hakan%E2%80%99dan+fla%C5%9F+a%C3%A7%C4%B1klama%21;+H%C3%BCrriyet+art%C4%B1k+bas%C4%B1lmayacak+m%C4%B1?
ABONE OL

Ahmet Hakan, Hürriyet başta olmak üzere Demirören Grubu'na bağlı gazetelerin artık basılmayacağı ve yazılı basına veda edeceği söylentileri hakkında bir açıklama yaptı.

Hürriyet Gazetesi'nin genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan, bir açıklama yaparak Demirören Grubu'ndaki tüm gazetelerin yazılı basına veda ederek yayın hayatlarına dijitalde devam edecekleri iddiasını yalanladı.
 
Bugün akşam saatlerine medya kulislerine; Hürriyet başta olmak üzere Demirören Grubu'na bağlı tüm gazetelerin yazılı basına veda edecekleri ve artık basılmayacakları, yollarına sadece dijitalden devam edecekleri iddiaları düştü.
 
Artan kağıt maliyetleri ve düşen tirajlar nedeniyle böyle bir kararın alındığı konuşulurken Demirören Grubu'nun en bilindik gazetesi olan Hürriyet'in genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan'dan konuyla ilgili bir açıklama geldi.
 
Ahmet Hakan, konuyla ilgili yapılan bir haberi Twitter sayfasından paylaşarak bu iddiaların doğru olmadığını belirtti.
 
Ahmet Hakan, Hürriyet'in artan tirajıyla sektörün öncüsü olduğunu da savundu.
 
Hakan, "Bunun tek harfi bile doğru değil... Hürriyet, son dönemde artan tirajıyla sektörün öncüsü durumunda... Sanırım bunun rahatsızlığı söz konusu" mesajını yayınladı. 
 
Öte yandan; Demirören Grubu'nda gazete ve internet sitesi çalışanlarının pandemi sürecinde başlatılan evden çalışma uygulamasını kalıcı hale getirdiği ve kurumda görev yapan gazetecilerin artık sürekli evlerinden çalışacağı bugün ortaya çıkmıştı.
 
 
 

 

twitter takip