Ahmet Hakan fırça yiyince sordu: 'Yılmaz Özdil'e o teklifi kim yaptı?'

Ahmet+Hakan+f%C4%B1r%C3%A7a+yiyince+sordu:+%E2%80%99Y%C4%B1lmaz+%C3%96zdil%E2%80%99e+o+teklifi+kim+yapt%C4%B1?%E2%80%99
ABONE OL

Ahmet Hakan, dünkü yazısının ardından Yılmaz Özdil'in '5 milyon dolar' iddialarını bir kez daha köşesine taşıdı.

Hürriyet Gazatesi'nin genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü yazısında; Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'in "Sözcü'den ayrılmam için bana 5 milyon dolar teklif ettiler" iddialarına yer verdi.
 
Yılmaz Özdil, geçtiğimiz günlerde Tele1 ekranlarında yayınlanan 'Mercek' programına katılmış ve bir medya grubunun Sözcü'yü bırakıp kendilerinde yazması için 5 milyon dolar teklif ettiğini açıklamıştı.
 
 
Özdil'in bu iddialarını dünkü yazısına taşıyan Ahme Hakan da, "Müritlerinin söylediği her şeye gözü kapalı inanacağından o kadar emin ki Yılmaz Özdil. 'Küsuratlı sallayayım ki inandırıcı olsun' demeye bile ihtiyaç duymuyor. Oysa Yaşar Okuyan öyle mi? '63 AKP’li bilmem ne partisine geçecek' falan diye sallarken... Küsuratlı sallamaya nasıl da özen gösteriyor" diyerek Özdil'in yalan söylediğini savunmuştu. 
 
Ahmet Hakan konuyu bugünkü yazısına tekrar taşıdı.
 
Dünkü yazısında küsarata vurgu yapmasını eleştiren bir arkaşının yorumuna yer veren Ahmet Hakan bugün de, Özdil'e bu teklifi yapan medya grubunun kim olduğunu sordu.
 
Ahmet Hakan bugünkü yazısında şunları yazdı:
 
YILMAZ Özdil şöyle bir iddiada bulunmuştu:
 
“Yandaş bir medya grubu, Sözcü’yü bırakıp kendi gruplarına geçmem için bana 5 milyon dolar teklif etti.”
 
*
 
Ben de bunun üzerine dün “Bari küsuratlı söyleseydin de inandırıcı olsaydın” diye bir şeyler karalamıştım.
Yazdığım her yazıda muhakkak eleştirecek bir şeyler bulan arkadaşım, “Yahu transferlerde küsuratlı rakam mı olur? Bunu yazacağına adama ‘Kim bu teklifi getiren’ diye sorsana” diye fırça attı bana.
 
*
 
Fırçanın etkisiyle yazıyorum: Yılmaz Özdil! Kim sana 5 milyon dolar teklif etti? Niye açıklamıyorsun? Kimmiş bu yandaş? Yandaşı kollayacak değilsin ya... Açıkla gitsin. Biz de öğrenelim.
twitter takip