Adapazarı Gazetesi'nden Ali İhsan Yavuz sayfası! Tepkilerini böyle gösterdiler!

Adapazar%C4%B1+Gazetesi%E2%80%99nden+Ali+%C4%B0hsan+Yavuz+sayfas%C4%B1%21;+Tepkilerini+b%C3%B6yle+g%C3%B6sterdiler%21;
ABONE OL

Çanakkale'de yayın yapan Çan'ın Sesi gazetesinden sonra basına yapılan müdahalelere bir tepki de Adapazarı'nda okuyucu ile buluşan bir yerel gazeteden geldi. Yerel gazeteler son günlerde dikkat çeken manşetlerle okuyucu karşısına çıkarken, Adapazarı Akşam Haberleri gazetesi bütün bir sayfasını Ali İhsan Yavuz'u öven haberlere ayırdı.

Adapazarı'nda yerek olarak yayınlanan 'Akşam Haberleri' gazetesinden dikkat çekici bir başlık geldi. Gazete, "Medya Güzellikleri Yansıtmıyor" diyen AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz'u esprili bir manşetle eleştirdi.
 
Geçtiğimiz Cumartesi günü Çanakkale'nin Çan ilçesinde yayınlanan "Çan'ın Sesi" gazetesinin siyasilerin basına baskısına yönelik yaptığı protesto büyük beğeni toplamıştı. Gazete, tepki göstermek için bütün siyasi partileri öven bir manşetle çıkmıştı. 
 
Benzer bir tepki de, bugün Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi'nden geldi.
Gazete, ilçelerinin bağlı olduğu Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz'un açıklamalarını eleştirmek için Yavuz'u "İyi ki Varsın" başlığıyla manşete taşıdı.
 
"Tam da onun istediği gibi bir gazete oluşturduk" diyen Adapazarı Akşam Haberleri gazetesi, "Ali İhsan Yavuz siyasi kariyerinde şehrimize yaptığı hizmetlerle adeta düşman çatlatıyor" gibi ifadeler kullandı. 
 
 
 
twitter takip