Abdullah Gül hayatını yazdırıyor! Eski Cumhurbaşkanı'nın hayatını kim kaleme alacak?

Abdullah+G%C3%BCl+hayat%C4%B1n%C4%B1+yazd%C4%B1r%C4%B1yor%21;+Eski+Cumhurba%C5%9Fkan%C4%B1%E2%80%99n%C4%B1n+hayat%C4%B1n%C4%B1+kim+kaleme+alacak?
ABONE OL
Saadet Partisi’nin yayın organı Milli Gazete'nin yazarı Adnan Öksüz bugünkü köşe yazısında; yeni parti kurma hazırlığında olan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün hatıralarını içeren bir kitap yazdırdığı bilgisine yer verdi. Abdullah Gül'ün bütün hayatını anlatan bir kitap yazdırdığına dair bir duyum aldığını belirten Adnan Öksüz bu kitabın editörlüğünü de, Gül'ün Cumhurbaşkanlığı döneminde basın danışmanı olan Ahmet Sever olacağını tahmin ettiğini belirtti. Adnan Öksüz'ün yazısı şu şekilde: Bu aralar anılarını hatıralarını yazanlar arttı. Mesela, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, bütün bir hayatını anlatan bir kitap yazdığı haberleri geliyor. Haberi veren kaynaklar, Abdullah Bey'in bu çalışmasını uzun bir vadeye yaydığını, kısa sürede bu kitabın ortaya çıkmasının beklenmemesi gerektiğini de ekliyorlar.  
Merak ettim, bu çalışmanın editörlüğünü kim yapıyor/yapacak? Köşk'te 7 yıl boyunca basın danışmanı olan Ahmet Sever mi, acaba? Malum, Ahmet Sever Köşk yıllarından sonra "İçimde Kalmasın / Tanıklığımdır" adıyla siyasi/anı kitabı yazdı. Çok ses getirdi kitap. Abdullah Gül'ün bütün bir yaşamını anlatan kitap da aynı kalemden, Ahmet Sever’den mi çıkacak? Yazının tamamını okumak için tıklayınız
   
twitter takip