AA muhabirinden yeni açıklama: Sonu ne olursa olsun ödeyeceğim

AA+muhabirinden+yeni+a%C3%A7%C4%B1klama:+Sonu+ne+olursa+olsun+%C3%B6deyece%C4%9Fim
ABONE OL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye 'AK Parti, ismi şaibelerle anılan Soylu'dan daha mı küçük' diye sormasının ardından Anadolu Ajansı'ndaki işine son verilen muhabir Musab Turan'dan yeni açıklama geldi.

Bakanlara İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında yönelttiği soru üzerine işten çıkartılan Turan, sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı.

Daha önce yaptığı açıklamada, “AKP'nin fabrika ayarlarına dönmesi gençlerimizin, çocuklarımızın geleceği için çok önemli. Sayın cumhurbaşkanım içinizdeki merhameti uyandırın” diyen Turan, son açıklamasında ise gençlere seslendi ve “Sonu ne olursa olsun, bedeli ne olursa olsun ödeyeceğim” dedi.

Turan, “Gençler olmasa bu yaşadıklarımdan sonra küserdim bu memlekete. Geçmişine de, geleceğine de, potansiyeline de. Ama bize memleketimizde ölmek yakışır. Buradayız. İnsanlarımızdan, hakkımızdan, mudumuzdan ve katma değer arayışımızdan vazgeçmiyoruz. Türk gençliği dijital dünyanın 'bulaşıkçıları' değil 'oyun kurucuları' olacak" dedi.

Tutuklanma ihtimalini de dile getiren Musab Turan, “Sonu ne olursa olsun, bedeli ne olursa olsun ödeyeceğim. Olmaz ya olur da özgürlüğüm elimden alınırsa startup projeleriniz hakkında mektuplarınızı beklerim. Mektuplaşmak çok keyifli bir meşgaledir” diye yazdı.

Turan, daha önce hazırlıklar yaptığı kuyumculuk ve takı sektöründe girişimlerinin olacağını ima etti.

 

twitter takip