A Haber muhabirinin canlı yayındaki zor anları! Fırtınadan dolayı yaralandı!

ABONE OL

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış ve fırtına bu durumu haberleştirmek isteyen gazetecileri de zor durumda bıraktı.

İstanbul Beşiktaş’ta aniden bastıran fırtına ve dolu anlarını canlı yayında aktaran A Haber muhabiri aldığı darbe sonucu hafif şekilde yaralandı.
 
İstanbul’da şiddetli fırtına etkili olurken o anları canlı yayında izleyicilere aktaran A Haber muhabiri zor anlar yaşadı. Şiddetli fırtınanın etkisi ile ağaçtan kopan dal parçasının kafasına çarpması ile yaralanan muhabir canlı yayında korku dolu anlar yaşadı.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün şiddetli yağmur konusunda dün uyardığı İstanbul’da şiddetli yağmur ve bazı noktalarda dolu yağışı etkili olmaya başladı. Sağanak ve dolu yağışı öncesi siyah bulutlar şehrin üzerini kapladı.
 
Dün yapılan uyarıların ardından İstanbul'da özellikle boğaz çevresinde bulunan ilçelerde sağanak etkili oldu.
Sağanak dolayısıyla birçok yerde su birikintisi oluşurken bazı noktalarda trafik durma noktasına geldi.
 
Kentin bazı kesimlerinde de dolu yağışı etkili oldu. Vatandaşlar dolu yağışlarından araçlarına sığındı.
 
Bu anları izleyicilere aktarmak isteyen gazeteciler de zor anlar yaşadı. 
 
Yayın yapmakta zorlandıklarını sık sık dile getiren muhabir Mine Coşan, ağaçtan kopan dal parçasının başına isabet etmesi ve başının kanamasıyla da panikledi. Coşan'a kameraman arkadaşı da "Başın kanıyor" diyerek uyarıda bulundu.
 
Mine Coşan canlı yayında yaşadığı zor anları şu sözlerle duyurdu:
 
“Biz Beşiktaş’tayız. Burada durmakta oldukça zorlanıyoruz. Çok fazla dolu yağışı var. Yollar adeta göle döndü şu an. Sadece 3 dakika içinde yollar bu hale geldi. Trafik kilitlendi, araçlar ilerleyemiyor. Şu an yayın yapmak çok zor, hem sağanak hem dolu yağışı var. Gözümü açamıyorum. Şu an kafamıza ağaç düştü.”
twitter takip