3 gün yayın durdurma cezası alan Fox Haber'in GYY Doğan Şentürk: 'Objektif gazeteciliğe devam'

3+g%C3%BCn+yay%C4%B1n+durdurma+cezas%C4%B1+alan+Fox+Haber%E2%80%99in+GYY+Do%C4%9Fan+%C5%9Eent%C3%BCrk:+%E2%80%99Objektif+gazetecili%C4%9Fe+devam%E2%80%99
ABONE OL

Türkiye'nin en çok izlenen ana haber bülteni Fox Haber'in genel yayın yönetmeni Doğan Şentürk, RTÜK'ün verdiği ceza sonrası 'Objektif haberciliğe devam' açıklaması yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve iktiadara karşı yaptığı eleştirilerin ardından geçen hafta RTÜK tarafından 3 kez yayın durdurma cezası alan Fox Ana Haber'in genel yayın yönetmeni Doğan Şentürk konuyla ilgili bir açıklama yaptı.
 
Muhalif yayınları nedeniyle iktidar ve iktidara yakın medyanın hedefinde olan Fox Ana Haber'e geçtiğimiz hafta en üst limitten idari para cezası ve 3 kez yayın durdurma cezası verilmişti.
 
Fox Haber'in genel yayın yönetmeni Doğan Şentürk de, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Aklımızın,vicdanımızın,yurtseverliğimizin ve merhamet duygumuzun gösterdiği yolda objektif gazeteciliğe devam...Kamuoyunun her kesiminden gelen büyük desteğe teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi.
 
twitter takip