Konuşanlar YouTube'dan neden kaldırıldı?

Konu%C5%9Fanlar+YouTube%E2%80%99dan+neden+kald%C4%B1r%C4%B1ld%C4%B1?
ABONE OL

Hasan Can Kaya ile Konuşanlar videoları izleyenlere büyük bir şok yaşattı. Alınan son bir karar neticesinde Konuşanlar bölümlerinin neden Youtube’den kaldırıldığı merak konusu haline geldi.

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı’nın yeni kanalı Exxen için Hasan Can Kaya ile anlaşması gündeme bomba gibi düşerken Konuşanlar bölümlerinin nerede ve ne zaman yayınlanacağı ilgi odağı haline gelmişti. Ancak Konuşanlar bölümlerini halen Youtube üzerinden izlemeye çalışan Hasan Can Kaya hayranları büyük bir şokla karşı karşıya kaldı.

Geçtiğimiz hafta içinde Konuşanlar 32. bölümünün yayınlanmaması Hasan Can Kaya hayranlarını oldukça üzerken sosyal medya üzerinde de büyük tepkiler peşin sıra geldi. Son olarak Konuşanlar TV’de hayranlarına bazı açıklamalar yapan Hasan Can Kaya, Exxen ile neden anlaştığı konusunda da bilgi vermişti.

Konuşanlar Youtube’den kalktı mı?

Konuşanlar 32. bölümünün yayınlanmaması sonrasında yaşanan ilginç gelişmeler Hasan Can Kaya hayranlarını üzdü. Ancak esas şok gelişme son 24 saat içerisinde yaşandı. Konuşanlar’ın bu zaman kadar olan 31 bölümünün tamamı Acun Ilıcalı’nın kanalı olan Exxen tarafından alınan karar doğrultusunda Youtube’den kaldırıldığı gözlemlendi.

Hasan Can Kaya’nın yapmış olduğu anlaşma gereğince Konuşanlar’ın eski bölümlerini Youtube’den resmen kaldırdı. Şimdiden ise sosyal medya üzerinden Acun Ilıcalı’ya baskı yapıldığı ve Konuşanlar eski bölümlerinin yeniden Youtube’de yayınlanması için bir anlaşma yoluna gidilmesi istenmekte.

twitter takip