Kenan İmirzalıoğlu kötü oyuncu mu? Hande Ataizi'nin sözleri gündem yarattı!

Kenan+%C4%B0mirzal%C4%B1o%C4%9Flu+k%C3%B6t%C3%BC+oyuncu+mu?+Hande+Ataizi%E2%80%99nin+s%C3%B6zleri+g%C3%BCndem+yaratt%C4%B1%21;
ABONE OL

Hande Ataizi'nin bir YouTube kanalında katıldığı programda Kenan İmirzalıoğlu'nun kötü oyuncu olduğuna dair açıklamaları gündem oldu.

Oyuncu Hande Ataizi'nin Kenan İmirzalıoğlu'nun oyunculuğu hakkında söylediği sözler gündemi karıştırdı.
 
Hande Ataizi, geçtiğimiz günlerde gazeteci Ertem Şener'in YouTube kanalında yayınlanan 'Sorgu Odası' programına konuk oldu. 
 
Ataizi'nin programda; şu aralar Blu TV & FX'de yayınlanan Alef dizisinde rol alan Kenan İmirzalıoğlu hakkında söylediği sözler tartışma yarattı.
 
Hande Ataizi, Kenan İmirzalıoğlu'nun oyunculuğunu beğenmediğini ifade ederek; "Kenan İmirzalıoğlu'nu yetenekli bulmuyorum ve beğenmiyorum. Sokaktan geçen bir adamı al, daha doğal ve daha iyi oynar" yorumunu yaptı.
 
Ataizi, Kıvanç Tatlıtuğ'u ise çok beğendiğini belirterek, ünlü oyuncu ile aynı projede yer almak istediğini söyledi.
 
Hande Ataizi, Kıvanç Tatlıtuğ için de "Kıvanç Tatlıtuğ'u çok beğeniyorum. Çok iyi bir oyuncu, onunla bir projede yer almak isterim. İnanılmaz iyi bir oyuncu. Organize İşler'de mükemmel oynamıştı" dedi.
 
Ataizi'nin bu sözleri ise sosyal medyanın gündeminde ilk sıralarda yer aldı.
 
Birçok kişi Ataizi'nin Kenan İmirzalıoğlu'nu beğenmediğini söylemesini eleştirerek "Üzerinden yıllar geçmiş Ruhsar'dan başka akılda kalan projesi olmayan Hande, Kenan'ın oyunculuğuna nasıl laf edebilir. Komik doğrusu", "Kenan'ın Ezel dizisinin final bölümündeki performansı bile Hande'nin tüm kariyerinden üstündür. Abartmasın" gibi yorumlar yapıldı.
 
Bazı sosyal medya kullanıcılar ise Kenan İmirzalıoğlu'nun sadece aynı tarz rolleri oynadığını belirterek Hande Ataizi'ne hak verdiklerini ifade etti ve "Yorum yapmak için ille de iyi oyuncu olmak mı gerekiyor. İzleyiciler de  oyuncular için yorum yapıyor. Kadın sadece fikrini söylemiş. Evet Kenan hep aynı tip rolleri oynuyor. Hande haklı" benzeri görüşlerde bulundu. 
 
twitter takip