İsmail Küçükkaya'dan o fotoğraf hakkında açıklama: 'Oldu mu arkadaşlar....'

%C4%B0smail+K%C3%BC%C3%A7%C3%BCkkaya%E2%80%99dan+o+foto%C4%9Fraf+hakk%C4%B1nda+a%C3%A7%C4%B1klama:+%E2%80%99Oldu+mu+arkada%C5%9Flar....%E2%80%99
ABONE OL

Ünlü haberci İsmail Küçükkaya, içki kadehini sakladığı zannedilen fotoğraf karesi hakkında bir açıklama yaptı.

Fox TV'nin sabah haberleri programı Çalar Saat'i sunan ünlü haberci İsmail Küçükkaya, dün çok konuşulan fotoğrafı hakkında bir açıklamada bulundu.
 
İsmail Küçükkaya'nın tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı ile akşam yemeği yerken sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafı gündem olmuştu. Küçükkaya'nın fotoğrafta şarap kadehini sakladığı zannedilmişti.
 
Fotoğrafta görülen küçük detayın şarap kadehi mi yoksa sandalye kolu mu olduğu tartışılmıştı. Dikkatli bakılınca ise; görülen detayın sandalye kolu olduğu ve Küçükkaya'nın elinin boş olduğı fark edilmişti.
 
Sosyal medyada bu konuda birçok yorum yapılmasının ardından İsmail Küçükkaya'dan da bir açıklama geldi.
 
İsmail Küçükkaya, yemekten sonra İlber Ortaylı'yı evine bırakacağı ve araba kullanacağı için içki kullanmadığını ve su içtiğini, ilber Ortaylı'nın da hastaneden geldiği için içkinin yasak olduğunu ifade etti.
 
Masada iki kişinin daha olduğunu belirten Küçükkaya, içkiyi diğer iki kişinin içtiğini belirtti. 
 
İsmail Küçükkaya, "Hoca hastaneden geldi. Doktoru da masadaydı. Hoca çok hafif yemek zorundaydı. İçki yasaktı. Ben de hocayı evine bırakacaktım. Kendi kullandığım arabayla. Her zaman olduğu gibi. Masamızdaki diğer iki dostumuz şarap içti. Ben su. Sohbet şahaneydi. Oldu mu arkadaşlar" açıklamasını yaptı. 
 
twitter takip