Erotik şikayetler nedeniyle klibi yayından kaldırılan Bülent Serttaş: Bunu yapan vatan hainidir

Erotik+%C5%9Fikayetler+nedeniyle+klibi+yay%C4%B1ndan+kald%C4%B1r%C4%B1lan+B%C3%BClent+Sertta%C5%9F:+Bunu+yapan+vatan+hainidir
ABONE OL

Türkücü Bülent Serttaş'ın 'Akdeniz' parçasının klibi YouTube'dan 'erotik şikayetler' nedeniyle yayından kaldırıldı.

Bülent Serttaş’ın yaklaşık bir ay önce çıkardığı ‘Akdeniz’ parçasının klibi YouTube’un sansürüne takıldı. Platform, klipte ‘erotik içerikler’ olduğu iddiasıyla gelen şikayetler yüzünden 380 binden fazla izlenen videoyu yayından kaldırdı.

Milliyet’in haberine göre, Üç çocuk babası, 56 yaşındaki Serttaş, başvuru sonrasında ‘erotik içerik’ olmadığı tespit edilen Akdeniz parçasının klibini yeniden yükletti.

'BUNU YAPAN VATAN HAİNİDİR'

Konuyla ilgili açıklama yapan şarkıcı, “Bunu yapan vatan hainidir. Ülkemin tanıtımı için birçok şey gerçekleştirdim ve devam ediyorum. Şikayet edenlerin sektörden birilerinin olduğunu düşünüyorum” dedi.

Öte yandan Bülent Serttaş, 'İbo Show'da oryantal Didem Kınalı dans ederken kafasını çevirmesi ve gözünü kapatması dikkat çekmişti. Şarkıcı için "Didem’e bakmadın ama klibinde üstsüz kadın var", "Didem oynarken bakmadın, üstsüz kadınlarla klip çekmişsin”, "Didem'e bakmadın ama klipte kızları soydun" şeklinde yorumlar yapılmıştı.

twitter takip