Best Model Turkey birincisi Ulaş Özgür Aslan, diksiyon dersleri almaya başladı!

Best+Model+Turkey+birincisi+Ula%C5%9F+%C3%96zg%C3%BCr+Aslan,+diksiyon+dersleri+almaya+ba%C5%9Flad%C4%B1%21;
ABONE OL

Best Model Turkey 2018 birincisi ve Best Model World 2018 üçüncüsü Ulaş Özgür Aslan, BİAKADEMİ’nin üniversite onaylı spikerlik-sunuculuk eğitimi ile diksiyon dersleri alıyor…

Usta oyuncu Ayla Algan’dan oyunculuk dersleri alan yakışıklı model yeteneğiyle de göz dolduruyor…

Sinemalar açıldığında vizyona girecek olan “Eyvah Tatil” filminde Sermiyan Midyat ve Ersin Korkut ile birlikte oynayan genç oyuncu, şu sıralar BİAKADEMİ Bilim İletişim Akademisi’nden Spikerlik ve Sunuculuk eğitimi alarak Diksiyon konusunda da kendini geliştiriyor. Birçok senaryo teklifi geldiğini ve teklifleri değerlendirdiğini belirten Ulaş Özgür Aslan, başarılı bir oyuncu olmak için Diksiyon dersleri alarak kendini daha iyi yetiştirmek istediğini belirtti.

Yakışıklılığının yanı sıra BİAKADEMİ’nin Diksiyon eğitimiyle iyi bir oyuncu olmak için hazırlanan ve günümüzün en aranan erkek oyuncularından olmaya aday olan Ulaş, Üniversite öğrencisi… Maltepe Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümü öğrencisi olan genç oyuncu 12 Mart 1999 doğumlu.
Eğitim aldığı BİAKADEMİ Kurucu Eğitmeni Seyhan Karaman, Ulaş Özgür Aslan’ın çok çalışkan ve yetenekli olduğunu; iyi bir oyuncu olacak potansiyel ve disipline sahip olduğunu belirtti. Karaman, Ulaş’ın sempatik, öz güveni yüksek ve aynı zamanda aile bağlarının çok kuvvetli olduğunu; kendisinin çok başarılı olacağına inandığını da sözlerine ekledi.

twitter takip