Anthony Hopkins: 'Tüm hayvanlara büyük saygı duyuyorum ve onların üstün zekasını küçümsemiyorum'

Anthony+Hopkins:+%E2%80%99T%C3%BCm+hayvanlara+b%C3%BCy%C3%BCk+sayg%C4%B1+duyuyorum+ve+onlar%C4%B1n+%C3%BCst%C3%BCn+zekas%C4%B1n%C4%B1+k%C3%BC%C3%A7%C3%BCmsemiyorum%E2%80%99
ABONE OL

83 yaşındaki ünlü aktör, Hürriyet'ten Barbaros Tapan'ın sorularını yanıtladı.

1 / 4

Geçtiğimiz nisan ayında düzenlenen 93’üncü Oscar Ödülleri’nde “The Father” filmindeki performansıyla “En iyi erkek oyuncu” ödülünü alan ünlü aktör Anthony Hopkins, Hürriyet'ten Barbaros Tapan'a konuştu.

2 / 4

İşte, o röportajın öne çıkan bölümleri:

- "Gençken çok iyi oyuncu olmak için zorlayabilirsiniz. Ben William Holden veya Robert Mitchum gibi harika adamların hayranıyım. Onlarda gördüğüm sadece rahat bırakmalarıydı. Gençler, bence aşırı derecede ciddiye almamaya çalışsınlar, inanın bu işleri daha kolay hale getiriyor. Rolün içinden geçsinler, diyalogların hakkını versinler ve sakin olsunlar"

3 / 4

- "2. Dünya Savaşı’ndan hemen önce doğdum ve savaşın son yıllarını hatırlıyorum. Şükürler olsun biz çok acı çekmedik. - Savaş sonrası Avrupa’daki yıkımın, dehşetin, milyonlarca ölümün gösterildiği belgesel filmleri izliyorum. Sonra bugünkü dünyamıza bakıyorum ve düşünüyorum. Evet bazen işler zorlaşıyor ve garip zamanlardan geçiyoruz ama yine de insanoğlu hayatta kalıyor..."

4 / 4

- "Hayvanları seviyorum çünkü bize çok şey öğretiyorlar. Tüm hayvanlara büyük saygı duyuyorum ve onların üstün zekasını küçümsemiyorum."

twitter takip