Anneler Günü paylaşımı! Fahriye Evcen ve Karan'dan sosyal medyayı sallayan fotoğraflar!

Anneler+G%C3%BCn%C3%BC+payla%C5%9F%C4%B1m%C4%B1%21;+Fahriye+Evcen+ve+Karan%E2%80%99dan+sosyal+medyay%C4%B1+sallayan+foto%C4%9Fraflar%21;
ABONE OL

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, oğlu Karan ile paylaştığı fotoğraflarla sosyal medyada gündem oldu.

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen 1 yaşındaki oğlu Karan Özçivit ile Anneler Günü'ne özel pozlarını Instagram hesabından paylaştı.
 
2017 yılında hayatlarını birleştiren Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti geçen sene Nisan ayında oğulları Karan'ı kucaklarına almıştı.
 
Ünlü çift 1 yaşına giren oğulları Karan'ın fotoğraflarını çok sık paylaşmayı tercih etmese de zaman zaman Karan ile pozlarını takipçilerinin beğenisine sunuyor. Evcen oğlunun ilk fotoğrafını geçen Aralık ayında paylaşmıştı. 
 
Bugün anneler gününü kutlayan Fahriye Evcen oğlu ile yeni fotoğraflarını paylaştı. 
 
Babası Burak Özçivit'e benzerliği dikkat çeken Karan için daha önceki fotoğraflarında olduğu gibi "Doğuştan star... Daha şimdiden yakışıklı", "Geleceğin starı olur bu çocuk", "Sanırım Karan'ın fanı olacağım" gibi yorumlar yapıldı. 
 
Bazı sosyal medya kullanıcıları da Evcen'in paylaştığı fotoğraflarda eşi Burak Özçivit'in olmamasına dikkat çekerek "Bir de güzel bir aile fotoğrafı paylaşsana keşke" yorumları yaptı. 

 
twitter takip