Acun Ilıcalı o iddialara kızdı: 'Boğaz Köprüsü de benim'

Acun+Il%C4%B1cal%C4%B1+o+iddialara+k%C4%B1zd%C4%B1:+%E2%80%99Bo%C4%9Faz+K%C3%B6pr%C3%BCs%C3%BC+de+benim%E2%80%99
ABONE OL

Acun Ilıcalı, Survivor yarışmasında asıl kazananın Barış olduğunu iddia ederek sosyal medyada yayılan belgenin sahte olduğunu ifade ederek, sert bir açıklama yaptı.

Ünlü televizyoncu ve tv8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, geçen akşam büyük finaliyle gelen fenomen 'Survivor' yarışmasıyla ilgili sosyal medyada doşan bir belgenin sahte olduğunu ifade ederek, sert bir açıklama yaptı.
 
Survivor 2020'de şampiyon Cemal Can Canseven oldu. Ancak Barış Murat Yağcı'nın şampiyon olduğu iddia edilen sahte noter sonucu görseli ortalığı karıştırdı. Barış Murat Yağcı'yı destekleyen izleyiciler bu belgeyi sosyal medyada yayıp, Ilıcalı'dan bir açıklama beklediklerini ve olayın aslını öğrenmek istediklerini ifade eden mesajlar attılar.
 
 
Survivor'da 5.5 ay süren mücadele sonunda, Cemal Can Canseven, geçen gece 2020 sezonunun şampiyonluğuna adını yazdırdı. 
 
Büyük gecenin sonunda, Survivor SMS oylamasında Barış’ın Cemal Can’dan daha çok oy aldığını gösteren bir belge sosyal medyada yayıldı.
 
Barış'ın Cemal Can'dan daha fazla oy alarak şampiyon olduğunu iddia eden kullanıcılar, Twitter'da ''Tv8NoterSonucu BarışŞampiyon'' etiketiyle paylaşımlar yaptı.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Acun Ilıcalı, iddialarına yanıt verdi.
 
Acun Ilıcalı paylaşılan belgenin sahte olduğunu söyleyerek ''Birisi sahte bir belge uydursun, bizde inanalım... Ne güzel bir dünya, ben de sahte mühürlü bir kağıda Boğaz Köprüsü benimdir yazacağım, bakalım veriyorlar mı" açıklamasında bulundu.
 
 
twitter takip