İŞKUR 2022 ilanları: İŞKUR personel, memur alımı ne zaman, başvuru şartları ne?

%C4%B0%C5%9EKUR+2022+ilanlar%C4%B1:+%C4%B0%C5%9EKUR+personel,+memur+al%C4%B1m%C4%B1+ne+zaman,+ba%C5%9Fvuru+%C5%9Fartlar%C4%B1+ne?
ABONE OL

2022 İŞKUR personel ve memur alımı ilanları kurumun internet sitesinde her gün güncel olarak duyuruluyor... Hem KPSS şartı gerektire, hem de gerektirmeyen ilanlarda maaşlar ortalama 5000 liradan başlıyor... Peki İŞKUR memur ve personel alımı ne zaman?

İŞKUR 2022 personel alımı ilanlarında, başvuru şartları ve aranan nitelikler gibi detaylar da paylaşılıyor. En az ilkokul mezunu, 5000 TL'den başlayan maaşla, KPSS şartlı ve şartsız güncel 2022 İŞKUR personel, memur alımı ilanları ve detayları haberimizde...

İŞKUR, PERSONEL ALIMI YAPACAK!

Çeşitli kurumlarda ve farklı meslek alanlarında gerçekleştirilecek personel alımında, yaş, ikamet, öğrenim, sertifika gibi aranan şartlar da değişiklik göstermektedir.

İlgili alımlarda farklı kamu kurumları ilan açmış olmakla birlikte çok farklı pozisyonlarda alımlar gerçekleştirilecektir. Bazı ilanlarda adaylardan en az 60 KPSS puanı almış olma şartı istenirken ilanlar kurumlara göre farklılık göstermektedir.

GÜNCEL İŞ İLANLARI ŞU ADRESTEN TAKİP EDİLEBİLİYOR...

 

twitter takip