Şahan Gökbakar'dan Zelenskiy'e destek...

%C5%9Eahan+G%C3%B6kbakar%E2%80%99dan+Zelenskiy%E2%80%99e+destek...
ABONE OL

Eski bir komedyen olduğu için ülkesini yönetemediği şeklinde eleştirilere maruz kalan Ukrayna Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenskiy'e ünlü komedyen Şahan Gökbakar'dan destek geldi: 'O komedyen cesurca ülkesini savunuyor! Herkese posta koyan dünya liderleri neredeler?'

Eski bir komedyen olan Ukrayna Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenskiy, saldırıların ardından ülkesini yönetemediği gerekçesiyle eleştirilmişti. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, bu eleştirilere tepki gösterdi.

"Herkese posta koyan dünya liderleri neredeler?"

Gündeme dair yaptığı yorumlarla dikkat çeken Şahan Gökbakar, Twitter hesabından Zelenskiy hakkında eleştirilere "Bana ve diğer komedyenlere 'İşte komedyen ülkeyi yönetince böyle olur, ülke işlerine burnunu sokma' diye yorum yazanlar; o 'komedyen' Zelensky cesurca ve yalnız başına ülkesini savunuyor! Asıl atıp tutan, herkese posta koyan o dünya liderleri neredeler acaba? Kim daha mert çıktı?" diyerek tepki gösterdi.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin ardından askeri kıyafetlerini giyen ve savaş alanında askerlerin yanında yer alan Zelenskiy, büyük takdir topladı. Gökbakar da geçtiğimiz yıl özellikle orman yangınları sırasında alandan bir an olsun ayrılmamış ve tüm imkanlarını seferber etmişti. 

twitter takip