“Babam, annemin üzerindeyken öldü…”

“Babam,+annemin+%C3%BCzerindeyken+%C3%B6ld%C3%BC…”
ABONE OL

Ünlü aktör Matthew McConaughey, babasının annesiyle seks yaparken öldüğünü açıkladı.

Anılarını yazan Hollywood yıldızı Matthew McConaughey, babasının cinsel ilişki sırasında öldüğünü ifşa etti.

Aktörün kitabı 20 Ekim'de raflarda yerini alacak. People dergisi yeni kitabı Greenlights'tan özel bir alıntı yayınladı. Babası James Donald McConaughey'in cinsel ilişki sırasında öldüğünü yazdı.

McConaughey o günü, “Annem aradı, ‘baban öldü' dedi. Dizlerimin bağı çözüldü. İnanamadım. O benim babamdı. Onu kimse öldüremezdi. Annem hariç. Bana ve kardeşlerime her zaman 'Çocuklar, gittiğinde annenle sevişeceğim' derdi. Ve olan buydu. Zirveye çıktığında kalp krizi geçirdi" diye anlattı.

McConaughey'nin annesi Kay, yıllar boyunca defalarca boşanıp evlenerek, tekrar tekrar tartışmalı bir ilişki yaşadı. Ancak McConaughey, "bu anların yerini çok çabuk aşk ve insanlık aldı" diyor. “Bazen şiddet içeriyorlardı.

Kitapta da söylediğim gibi, böyle iletişim kurdular. İki kez boşandılar, üç kez evlendiler, yani evet, okyanustaki fırtınadaki gibiydiler" dedi. Oyuncunun babası 1992'de hayatını kaybetti. .Bu yılın Ocak ayında McConaughey, annesinin bir kez daha aşkı bulmasının zamanının geldiğine karar verdi. Onu Hugh Grant'in dul babasıyla tanıştırdı.  Entertainment Tonight ile yaptığı röportajda aktör, “Babası 91 yaşında, annem 88 yaşında. Evet, neden olmasın? Önümüzdeki hafta buluşmaları gerekiyor ve muhtemelen gecenin geri kalanında onları göremeyeceğiz" dedi.

twitter takip