Ana Sayfa

Tepki yağdı! Habertürk TV canlı yayınında skandal görüntüler! Muhabir, enkazda bulunan mektubu izinsiz okudu!



İzmir'de dün meydana gelen 6.9 şiddetindeki depremle ilgili arama kurtarma çalışmaları devam ederken, Habertürk TV ekranlarında skandal bir gelişme yaşandı. Muhabir, enkazda bulunan ve 7 yaşındaki bir çocuğa ait olduğu belirtilen mektubu canlı yayında izinsiz okudu.



İzmir, dün saat 14:51 sularında adeta felaketi yaşadı. Ege denizi Seferihisar açıklarında meydana gelen 6.9 şiddetindeki depremde 37 kişi hayatını kaybederken, 885 vatandaşımız yaralı olarak kurtarıldı.

Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken, Habertürk TV ekranlarına skandal bir görüntü yansıdı.

Görüntülerde Habertürk TV muhabiri Burçak Bozkuş'un enkazda bulunan ve 7 yaşındaki bir çocuğa ait olduğu belirtilen özel mektubu canlı yayında okuması tepkilere neden oldu.

Habertürk TV'ye ve mektubu okuyan muhabire Twitter'da tepki gösterilmesinin ardından, kanalın sosyal medya hesabında yayınlanan o video silindi.

Ancak bir süre sonra yeniden yayına bağlanan muhabir Burçak Bozkuş mektubu tekrar okumaya kalkınca, stüdyoda bulunan sunucu Serap Belet'in uyarısıyla yarıda kesti.

Belet, Bozkuş'a yaptığı uyarıda şu ifadeleri kullandı:

"Burçak, mektup özel bir şey. Onu canlı yayında paylaşmayalım, göstermeyelim. Çnkü sahibini de bilemiyoruz. Onu da hatırlatmak istiyorum yayının sırasında. Diğer bilgilerle devam edebilriz."

 

POPÜLER KONULAR