Ana Sayfa

Savcı mütalaasını açıkladı! Tutukluğun devamı isteniyor!



Bugün hakim karşısına çıkan gazetecilerin davasında savcı mütalaasını verdi. Duruşma, avukatların savunmalarıyla devam ediyor.


Libya’da hayatını kaybeden bir MİT mensubunun ifşa edildiği gerekçesiyle yedisi gazeteci sekiz şüpheli hakkında açılan davanın ilk duruşması bugün 34. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülüyor. 
 
Tutuklu yargılanan OdaTV Haber Müdürü Barış Terkoğlu, OdaTV Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan, OdaTV muhabiri Hülya Kılınç, Yeniçağ yazarı Murat Ağırel ve Yeni Yaşam gazetesi yöneticileri Ferhat Çelik ve Aydın Keser 4 ay sonra hâkim karşısına çıktı.
Savcı, gazeteciler Ferhat Çelik, Aydın Keser, Hülya Kılınç, Murat Ağırel Barış Terkoğlu, Barış Pehlivan’ın tutukluluğunun devamı istedi.
 
Libya'da şehit olan MİT mensubuyla ilgili ve Twitter paylaşımları nedeniyle Barış Terkoğlu, Hülya Kılınç, Barış Pehlivan, Aydın Keser, Ferhat Çelik, Murat Ağırel, ve yurt dışında olan Erk Acarer ile CHP Akhisar Belediyesi Basın Birimi görevlisi Eren Ekinci  hakkında 7 yıldan 18 yıla kadar hapis cezası isteniyor.
 
Duruşma, tutuklu bulunan gazetecilerin avukatlarının savunma yapmasıyla devam ediyor.
 

POPÜLER KONULAR