Dün İran'ın dini lideri Ali Hamaney'in öldürülmesi tüm dünyanın bir numaralı gündemi oldu. Sosyal medya ise provokasyonların adresine dönüştü.

Hamaney öldü, ABD'li akademisyen Türkiye'yi hedef aldı! ‘Ankara’ paylaşımına tepki yağıyor… - Sayfa 2

Daha önce de birçok kez Türkiye düşmanlığı yaparak kışkırtıcı çıkışlarda bulunan eski Pentagon çalışanı, akademisyen Michael Rubin provokasyonların başını çeken isimlerden biri oldu.

Hamaney öldü, ABD'li akademisyen Türkiye'yi hedef aldı! ‘Ankara’ paylaşımına tepki yağıyor… - Sayfa 3

SKANDAL SÖZLER: "TAHRAN 2026 - ANKARA 2036"

Rubin, ABD-İsrail'in Tahran'a saldırıları ve Hamaney'in ölümüne gönderme yaparak Türkiye'yi hedef aldı. "Ankara 2036’da, Tahran 2026’daki gibi olacak mı?" ifadeleriyle Rubin haddini aştı.

ABD'nin "Yenilmez" lakaplı savaş uçağı vuruldu!
ABD'nin "Yenilmez" lakaplı savaş uçağı vuruldu!
İçeriği Görüntüle
Hamaney öldü, ABD'li akademisyen Türkiye'yi hedef aldı! ‘Ankara’ paylaşımına tepki yağıyor… - Sayfa 4

TEPKİ YAĞMURU

Rubin’in paylaşımına Türk kullanıcılar sert yanıt verdi. Yorumlarda Türkiye’nin hedef alınmasına çok sayıda tepki geldi.