Gezi davası sanıkları tahliye mi edilecek? Abdülkadir Selvi'den dikkat çeken Osman Kavala yazısı!

Gezi+davas%C4%B1+san%C4%B1klar%C4%B1+tahliye+mi+edilecek?+Abd%C3%BClkadir+Selvi%E2%80%99den+dikkat+%C3%A7eken+Osman+Kavala+yaz%C4%B1s%C4%B1%21;
ABONE OL

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel görüşmesi öncesi dikkat çeken bir yazı geldi.

Gözler bugün AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan görüşmesini çevrilmişken buluşma öncesinde Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'den dikken çeken bir Osman Kavala yazısı geldi.

SERBEST Mİ BIRAKILACAKLAR?

Abdulkadir Selvi, bugün Erdoğan ve Özel görüşmesine değindi ve Osman Kavala, Can Atalay, Tayfun Kahraman, Çiğdem Mater ve Mine Özerden'in halen cezaevinde olduğunu hatırlatarak bu isimlerin tahliyesi konusunda yeni bir ipucunun ortaya çıktığını söyledi.

Yazısında; "Gezi davasında ceza verilmesine esas teşkil eden ve ortadan kaldırılmak istendiği iddia edilen Türkiye Cumhuriyeti hükümetinden kastedilen “Başbakan” ve “Bakanlar Kurulu”dur diyen Selvi, 16 Nisan 2017 tarihli referandumla “Başbakan”lık müessesesi ve “Bakanlar Kurulu”nun ortadan kaldırıldığını söyledi.

Abdulkadir Selvi, 17 Nisan'da yazdığı bir yazıda da Kavala'nın serbest bırakılmasını istemişti.

twitter takip